De winnaars van de Cera GoodWalk Kortrijk zijn bekend en werden ondertussen persoonlijk door ons gecontacteerd.

Nieuwsgierig naar de juiste antwoorden van de wedstrijd? Die kan je hier bekijken.

De duurzame stadswandeling van Cera en GoodPlanet

Van 1 juli tot 31 december 2020 in Kortrijk
Omdat we in dit corona-jaar toch iedereen de kans willen geven deel te nemen aan de Cera GoodWalk, is de wandeling en wedstrijd uitzonderlijk verlengd tot eind 2020.

Dit jaar ontdek je samen met Cera GoodWalk de duurzame kanten van Kortrijk, de creatieve stad aan de Leie. Bekend om haar pionierspositie in de vlas- en textielindustrie en de Guldensporenslag. Het is ook de eerste stad in Vlaanderen met een volledig verkeersvrije winkelstraat. De bibliotheek met circulaire verlichting is dan weer een Europese primeur.

De wandelgids met zoektocht en wedstrijd brengt je naar cultureel erfgoed, verborgen parels en de meest duurzame initiatieven van de stad. Kuier langs de prachtige Leie, die aan de Broeltorens de stad binnenstroomt, ontdek de rust in het Begijnhof of vanuit je strandstoel op Buda Beach. Onderweg ga je op eigen tempo op zoek naar de antwoorden op de wedstrijdvragen, zowel voor jongeren als volwassenen. Neem zeker ook de tijd voor een bezoekje aan één van de vele adresjes die je onderweg aangeraden worden.


De wedstrijd is afgesloten!

Nieuwsgierig naar de vorige edities? Je kan ze hieronder downloaden:

Contact: Laura Vantornout | +32 (0)476 53 17 83 | goodwalk@goodplanet.be