De winnaars van de Cera GoodWalk 2022 zijn bekend. benieuwd naar de antwoorden op de wedstrijdvragen?

Je vindt ze onderaan deze pagina.

De duurzame stadswandelingen van Cera en GoodPlanet

Van 26 mei tot en met 6 november 2022 ontdekten duizenden deelnemers de duurzame kanten van Genk en Namen dankzij de Cera GoodWalk. Deze wandelingen zijn een initiatief van de coöperatie Cera i.s.m. GoodPlanet.

Voor het eerst boden we twee wandelingen aan!
Genk associëren we met een rijk mijnverleden dat verschillende immigratiegolven met zich meebracht. Genk is vandaag nog steeds een toonbeeld van een multiculturele samenleving.
Voor het eerst trokken we naar Wallonië, naar de hoofdstad Namen.  Door zijn historisch verleden én toekomstgerichte dynamiek valt er in de stad heel wat te ontdekken.

Ook de winnaars van de wedstrijd  en fotozoektocht zijn gekend. De winnaars van de hoofdprijs dit jaar zijn: voor Genk Simon O. die zich mag opmaken voor een luxe-overnachting in het Green Key * ‘Hotel Beveren’ en voor Namen Patrick R. die mag genieten van een overnachting in Green Key ‘B&B art. 14’.

* Een Green Key label wordt door GoodPlanet toegekend wanneer de uitbating voldoet aan vooropgestelde duurzaamheidscriteria.

Verder verwennen we zowel in Namen als Genk nog 20 winnaars die tickets voor voor het optreden van Brihang en Charles winnen. De kleinsten ontvangen een doe-het-zelf insektenhotel.

Dank aan de Stad Genk en de stad Namen die mooie aandenkens schenken aan de winnaars.
En, speciale dank aan Hidrodoe die een winnend gezin beloont met tickets om de wondere wereld van water te ontdekken in hun spectaculaire belevingscentrum.

Momenteel bereiden we twee nieuwe wandelingen voor die we in mei 2023 zullen inhuldigen.

Nieuwsgierig naar de vorige edities?
Je kan ze hieronder downloaden:


Contact: Ciska de Pillecyn | +32 (0)497 51 65 31 | goodwalk@goodplanet.be

Meer interesse in een begeleide wandeling met gids? GoodPlanet biedt begeleide eco-tours aan in de stad van je keuze, voor jou en je team. Voor meer info contacteer sustainablesolutions@goodplanet.be