Wat we doen

Op deze website vind je onze kleine en grote projecten rond duurzaam samenleven. Op school, op de werkvloer, thuis en in de vrije tijd.

Van groene speelplaatsen tot bloeiende generatietuinen. Van moestuinieren op school tot kookateliers voor werknemers. Van zero afval-uitdagingen tot gsm-inzamelacties.

Bekijk onze organisatievideo en leer GoodPlanet kennen in 50 seconden.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk hier onze vacatures

Abonneer je op onze nieuwsbrief

In de kijker

Koningin Mathilde bezoekt GoodPlanet

Koningin Mathilde bracht ons een bezoek. De ontmoeting met haar was hartverwarmend en geeft blijk van haar steun voor onze missie: bewustwording creëren en alle generaties inspireren om actie te ondernemen voor een duurzamere wereld.
Visual Wedstrijd Young Reporters for the Environment

Young Reporters for the Environment

Een internationaal programma voor jongeren die hun stem willen laten horen via de media. Onderzoek, bevraag, inspireer; vertel op een constructieve manier jouw verhaal over milieu-uitdagingen en word een Young Reporter for the Environment 2024.

Climate School Workshop

De oorzaken en gevolgen begrijpen van de klimaatverandering, samen nadenken over mogelijke oplossingen ... en dat alles op een leuke en interactieve manier. Inschrijving open

Steun ons

Jaarlijks bereiken onze 100 medewerkers en tientallen vrijwilligers meer dan 500.000 kinderen, jongeren en volwassenen over heel België.

Met jouw steun kunnen we nog meer koers zetten richting een duurzame samenleving.
Doe een gift