Wat we doen

Op deze website vind je onze kleine en grote projecten rond duurzaam samenleven. Op school, op de werkvloer, thuis en in de vrije tijd.

Van groene speelplaatsen tot bloeiende generatietuinen. Van moestuinieren op school tot kookateliers voor werknemers. Van zero afval-uitdagingen tot gsm-inzamelacties.

Bekijk onze organisatievideo en leer GoodPlanet kennen in 50 seconden.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk hier onze vacatures

Abonneer je op onze nieuwsbrief

In de kijker

14 JULI 2024

Big Jump

Ieder jaar tellen we af naar de tweede zondag van juli: de dag waarop Big Jump plaatsvindt. Een internationaal evenement waarbij jaarlijks duizenden burgers over heel Europa de sprong wagen voor springlevend water.

Tiny Forest

Een klein stukje wilde natuur, midden in de stad. Een prettige plek voor dieren, maar ook voor mensen. Kinderen leren in het buitenlokaal over de natuur. Stadsmussen klein en groot ontmoeten elkaar op een groene en gezonde plek.

Young Reporters for the Environment

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en maak je je zorgen over het milieu en de samenleving? Laat ons weten wat jou inspireert of verontwaardigt. Kies het medium dat het beste bij je past en doe mee aan de wedstrijd Young Reporters for the Environment!

Enerkids

Coöperatief spel over energie in Brussel: consumptie, besparing, duurzame energie … Deze workshop wordt nog gegeven tot eind december 2024, dus schrijf je snel in om je plaatsje te reserveren. Voor Brusselse scholen. Inschrijving open

Steun ons

Jaarlijks bereiken onze 100 medewerkers en tientallen vrijwilligers meer dan 500.000 kinderen, jongeren en volwassenen over heel België.

Met jouw steun kunnen we nog meer koers zetten richting een duurzame samenleving.
Doe een gift