Wat we doen

Op deze website vind je onze kleine en grote projecten rond duurzaam samenleven. Op school, op de werkvloer, thuis en in de vrije tijd.

Van groene speelplaatsen tot bloeiende generatietuinen. Van moestuinieren op school tot kookateliers voor werknemers. Van zero afval-uitdagingen tot gsm-inzamelacties.

Bekijk onze organisatievideo en leer GoodPlanet kennen in 90 seconden.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk hier onze vacatures

Abonneer je op onze nieuwsbrief

In de kijker

GoodCook Quest

Via uitdagingen, leuke activiteiten en lekker samen kokerellen worden je leerlingen echte kenners op vlak van duurzame voeding.  Ze treden zo toe tot de 'Ridders van de gezonde tafel'!

Grondstoffenjacht

Kunnen we evolueren naar een duurzame levenscyclus voor onze elektrische toestellen? Een workshop over grondstoffen, materialen, urban mining en circulaire economie.
17 SEP - 31 OKT 2021

Human migration

Deze expo plaatst migratie in een historische context, geeft een overzicht van de verschillende oorzaken en schetst de kansen voor een duurzame samenleving. De tentoonstelling is van 17 september tot 31 oktober 2021 te bezichtigen in Deinze.

Steun ons

Jaarlijks bereiken onze 80 medewerkers en tientallen vrijwilligers meer dan 500.000 kinderen, jongeren en volwassenen over heel België.

Met jouw steun kunnen we nog meer koers zetten richting een duurzame samenleving.
Doe een gift