Samen gaan we voor een duurzame toekomst.

Om onze missie uit te voeren, hebben we jouw steun nodig. Ontdek hoe ook jij een verschil kan maken.

Laten we samen de zaadjes van verandering zaaien.

  Doe een gift

  Slechts 5% van de werkingsmiddelen van GoodPlanet worden structureel ondersteund door de regionale overheden. We zijn dus sterk afhankelijk van giften, projectsubsidies en duurzame samenwerkingen met partnerbedrijven. Om de continuïteit van onze werking te garanderen, hebben we ook jouw financiële steun hard nodig. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar. Ik doe een gift

   Schrijf je in voor de nieuwsbrief

   Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, toon je dat je de werking van GoodPlanet belangrijk vindt. Dat je op de hoogte wil blijven van wat we doen en de organisatie beter wil leren kennen. Dat je via de acties en projecten van GoodPlanet mee wil bouwen aan een betere wereld. Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

    Doe mee

    Schrijf je in voor onze campagnes, ga aan de slag met ons educatief materiaal, bezoek een tentoonstelling, vraag een workshop aan. Gewoon een artikel lezen? Kan ook.

    Ik zoek een actie die bij me past

    Ook zij steunen ons!

    Koningin Mathilde bezoekt GoodPlanet

    Koningin Mathilde bracht ons een bezoek. De ontmoeting met haar was hartverwarmend en geeft blijk van haar steun voor onze missie: bewustwording creëren en alle generaties inspireren om actie te ondernemen voor een duurzamere wereld.

    Een avond met Jane Goodall

    Een terugblik op een onvergetelijke avond waarop onze directeur, Jo Van Cauwenberge, geëerd werd door Jane Goodall. Het Jane Goodall Institute Belgium en GoodPlanet Belgium inspireren alle generaties om duurzaam te leven en brengen jonge mensen een boodschap van hoop.