Van inspiratie tot actie en impact

Ben je bezig met duurzaam en impactvol ondernemen? Zonder de steun van je management en medewerkers is dat niet mogelijk. GoodPlanet kan je helpen ook hen voor duurzaamheid te mobiliseren. Wij inspireren, adviseren en begeleiden bedrijven in hun duurzame transitie via workshops, positieve acties die bijdragen aan het MVO-beleid en gepersonaliseerde coaching-trajecten.

3 redenen om met GoodPlanet samen te werken:

 • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met educatie rond duurzame ontwikkeling,
 • maken gebruik van bewezen pedagogische methodieken,
 • herinvesteren de opbrengsten in duurzame educatieve projecten in scholen.

  Duurzamere bedrijfsgeschenken?

  Wat als je dit jaar in plaats van cadeaus waarden zou schenken? Wat als je de kans grijpt om samen met je werknemers bij te dragen aan een duurzamere toekomst?

  Sustainable Walk in Brussel

  Doe samen met je collega’s de Sustainable Walk in Brussel, een ontdekkingstocht in duurzaamheid! Laat je verrassen door inspirerende projecten, groene oases en winkels die duurzaamheid omarmen. Leer het unieke karakter van Brussel kennen en ontdek verborgen schatten in het teken van duurzaamheid.

  Sustainable cooking workshop

  Duik met je collega's in een culinair avontuur en kook samen een heerlijke maaltijd die niet alleen goed is voor je gezondheid, maar ook voor de planeet. Met een voor-, hoofd- en nagerecht, bereid met liefde en lokale producten, bieden we je de ultieme ervaring samen met je team.
  La Fresque du Climat @ GoodPlanet

  Climate Fresk

  Neem jij als bedrijf je rol op in de klimaatuitdaging? Climate Fresk helpt je om samen met je medewerkers de uitdagingen te begrijpen, oplossingen te bedenken en de betrokkenheid te vergroten voor een duurzamere toekomst.
  Homme pratiquant le numérique durable

  Training Duurzaam digitaal

  Wist je dat het gebruik van digitale technologie in je bedrijf behoorlijk wat impact heeft op het milieu? Gezien de klimaatuitdagingen waarmee we geconfronteerd worden, kan het verbeteren van de digitale voetafdruk van je onderneming een aanzienlijk verschil maken. En het is verrassend eenvoudig!

  Energie, watt?!

  Bespaar energie in je onderneming met deze interactieve workshop rond energie. Je krijg de basics mee via een ludieke quiz en steekt daarna de handen uit de mouwen om het eigen verbruik te meten. Zo heb je alles in handen om op kantoor of thuis zelf aan de slag te gaan.