Hoe verplaats jij je door de stad?

Volg je de mainstream of kies je al radicaal voor vervoermiddelen van de toekomst: sportief op de fiets, met de step of skateboard, chill met de bus, lekker te voet of een combinatie?

Vanaf september 2019 lanceren we regelmatig nieuwe uitdagingen die je kan uitvoeren met je klas, vrienden of groepje binnen jouw school. Via deze uitdagingen kom je in aanraking met duurzame mobiliteit en verkeersveiligheid: welke invloed hebben jouw mobiliteitskeuzes op je omgeving? Je confronteert ook anderen met hun keuzes: bezet de parkeerplek van een auto, geef nepboetes aan verkeersovertreders in de buurt, maak een selfie met een buschauffeur of deel een foto van een gevaarlijk verkeerspunt en tag je burgermeester!

Stuur ons na elke uitdaging een foto en verzamel zo punten. Heeft jouw groepje na afloop de meeste punten, dan kan je coole prijzen winnen.

Ik doe mee!

Ben je leerkracht of directeur op een secundaire school in Brussel? Interesse om je leerlingen bij dit project te betrekken? Schrijf je klas of school hier in.

Contact:
Peter Paul Vossepoel | +32 (0)487 87 51 83 | pp.vossepoel@goodplanet.be

Met de steun van Brussel Mobiliteit.