Doe samen met je collega’s de Sustainable Walk Brussel, een ontdekkingstocht op het vlak van duurzaamheid! Laat je verrassen door inspirerende projecten, groene oases en winkels die duurzaamheid omarmen. Leer het unieke karakter van Brussel kennen en ontdek verborgen schatten in het teken van duurzaamheid.

De enthousiaste gidsen van GoodPlanet zorgen voor een unieke ervaring. Ontdek duurzame oplossingen, maak kennis met interessante partners en neem deel aan actieve reflecties. Een begeleide ontdekkingsreis naar de nieuwste, duurzame plekken in de stad voor frisse inspiratie: zero-waste winkels, eerlijke mode, natuurlijke verzorging, lokale producten en innovatieve projecten.

Je gaat naar huis boordevol handige tips en trucs voor je levensstijl of werkplek. Indien gewenst, suggereren wij een locatie voor lunch of drink voor of na de activiteit.

Boek de Sustainable Walk en maak van je teambuilding een onvergetelijk avontuur!

Dario Oliveira, Logistiek medewerker – Koning Boudewijnstichting:

“We hebben ervan genoten om de minder bekende kant van Matongé te verkennen. Onze coach was heel enthousiast om onze de verschillende duurzame plekken te tonen. Heel verrassend! We kijken er naar uit om deel te nemen aan de volgende activiteit om de teamgeest verder te versterken.”


Praktisch
  • Locatie: Brussel
  • Type activiteit: Energizer
  • Duur: 1 1/2  uur
  • Aantal deelnemers: min. 15 – max. 25 personen
  • Vorm: On-site workshop
  • Taal: NL/FR/EN


Wil je meer informatie of wil je deze workshop aanvragen?

Contacteer ons Bekijk ons volledige B2B-aanbod


Foto bovenaan de pagina © Jean-Marie Lison