Wil je de impact van je bedrijf op het klimaat actief verminderen door je collega’s erbij te betrekken? GoodPlanet biedt je een training op maat, aangepast aan de realiteit van jouw bedrijf, waarbij je veel praktisch advies krijgt.

Neemt jouw bedrijf ook deel aan BACA (Belgian Alliance for Climate Action)? BACA is een initiatief opgericht door The Shift en WWF België, met als doel organisaties in heel België te verenigen om samen de klimaatcrisis aan te pakken door zich te engageren voor Science Based Targets. Dit vormingsmoment op maat past perfect binnen jouw engagement voor de BACA!

Onze coaches bij GoodPlanet hebben de juiste expertise om complexe onderwerpen om te zetten in boeiende workshops die voor iedereen toegankelijk zijn, toegespitst op de dagdagelijkse realiteit op de werkvloer voor alle functies.

Wil ook jij jouw medewerkers betrekken bij het verminderen van de klimaatimpact van jouw bedrijf?

Onze klanten

 • Jan De Nul Group legt met haar Code Zero-programma een sterke nadruk op duurzaamheid. Onlangs organiseerden ze samen met GoodPlanet een speciale trainingsdag voor hun medewerkers, waarbij ingezet werd op het bewustzijn rond het energieverbruik van Jan De Nul Group en de rol die de medewerkers zelf kunnen spelen om dit verbruik te verminderen.

  YouTube video

 • Voor Infrabel organiseerde GoodPlanet sessies voor verschillende productie- en onderhoudsteams over klimaatverandering en toekomstige acties om de totale CO2-uitstoot te verminderen. Meer weten >
  Dit is wat Patricia Grobben, Milieuadviseur bij Infrabel, erover vertelt:

  “Samen met GoodPlanet hebben we een succesvolle workshop gerealiseerd. Het was een waardevolle aanpak om onze collega’s van verschillende afdelingen te betrekken bij de klimaatstrategie van ons bedrijf. De gesprekken hebben ons waardevolle inzichten gegeven in ervaringen en percepties op de werkvloer. Dank voor de prettige samenwerking!”


Praktisch
 • Locatie: in jouw bedrijf of locatie naar keuze
 • Type activiteit: Training op maat
 • Duur: Samen te bepalen
 • Aantal deelnemers: min. 10 – max. 25 personen
 • Vorm: On-site of online workshop
 • Taal: NL/FR/EN


Wil je meer informatie of wil je deze workshop aanvragen?

Contacteer ons Bekijk ons volledige B2B-aanbod