Samen maken we van onze planeet een GoodPlanet

Een actie organiseren ten voordele van GoodPlanet? Laat je inspireren door de originele initiatieven van enkele van onze GoodFriends. En laat het ons zeker weten zodat wij jouw engagement mee in de kijker kunnen zetten.

Inzamelactie via Facebook

Maak van een fijne gelegenheid, zoals je verjaardag, gebruik om je vrienden, familie en kennissen te vragen een goed doel te steunen dat jij belangrijk vindt. Zo maak je een inzamelactie voor GoodPlanet aan.

 

Let it glow for GoodPlanet

De studenten van AP Hogeschool riepen iedereen op om het vuur van Music for Life aan te wakkeren. Met een virtuele ‘glow’ kon je vrienden, familie, studiegenoten of collega’s laten weten dat ze belangrijk voor je zijn, dat ze je hart verwarmen en jou energie geven. Voor elke ‘glow’ schonk AP Hogeschool 1 euro aan GoodPlanet.

Expedition for GoodPlanet

Ontdekkingsreiziger en ‘rewilding’ coach Bert Poffé ondernam een expeditie met hondenslee in Zweeds Lapland. Hij vroeg zijn entourage om hem extra aan te moedigen door een gift over te maken aan GoodPlanet.

Music for GoodPlanet

De Belgische elektrorockband GOOSE gaf een exclusief benefietconcert voor GoodPlanet. Het entreegeld van 500 fans werd integraal geschonken aan onze organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Let’s get married for GoodPlanet

Marieke Tijskens organiseerde een massahuwelijk ten voordele van GoodPlanet. Ze riep vrienden, familie en inwoners van Bree op om hun trouwkledij nog eens uit de kast te halen, trouwgeloften te vernieuwen of gewoon een stevig dansje te placeren. Alle elementen van een geslaagde trouwpartij waren aanwezig: openingsdans, boeketje gooien, gastenboek, top-dj en uiteraard lekker eten en drinken.

 

 

 

 

 

 

 

Aurore en William hebben een groot hart voor elkaar en voor onze planeet. Het was voor hen dan ook een logische keuze om GoodPlanet te steunen ter gelegenheid van hun huwelijk. Ze nodigden familie en vrienden uit om een gift te doen.

Reusing for GoodPlanet

De studenten van Thomas More Campus Vorselaar maakten pennenzakken en toilettasjes van afgedankte kledij. Ze verkochten ze ten voordele van GoodPlanet.

Compensate your CO₂ emissions for GoodPlanet

Op Greentripper.org kan je de CO₂-uitstoot van je vluchten, autoritten en verbruik thuis of op kantoor berekenen en compenseren.