Wil je een leuke, leerzame teambuilding organiseren om je teams bewust te maken van het wereldwijde voedselweb? Dan is deze Escape Game over duurzame voeding iets voor jou!

De teams krijgen een unieke rol toebedeeld in het wereldwijde voedselsysteem en moeten binnen de tijd verschillende codes ontrafelen. Hierdoor komen ze meer te weten over hun identiteit en de manier waarop zij deel kunnen worden van de oplossing om een voedselcrisis te vermijden. Benieuwd of in het finalespel de teams hun rol ten volle kunnen spelen? Bewustwording, verwondering en debat gegarandeerd!

Duik samen met ons in het hart van ons voedselsysteem, van productie tot op ons bord. Deze activiteit gaat verder dan het gebruikelijke ‘eet lokaal en seizoensgebonden’, is voor iedereen toegankelijk en belooft een geslaagde combinatie van amusement en educatie te worden!

Maak je klaar voor een bruisend, leerzaam avontuur!

“Ik vond de workshop geweldig! Het programma zat vol boeiende inzichten en werd begeleid door heel enthousiaste coaches. Het interactieve karakter van de workshop was niet alleen plezant, maar ook inspirerend. En de afsluitende activiteit werd bijzonder positief ervaren. Een bijzonder aspect was de gebalanceerde mix tussen Nederlands en Frans, iets wat door ons publiek enorm gewaardeerd werd.”
Audrey Desmarets, Business Support Team Manager bij Partena Professional


Praktisch
  • Locatie: in jouw bedrijf of locatie naar keuze (binnen of buiten)
  • Type activiteit: Teambuilding
  • Duur: 3 uur
  • Aantal deelnemers: min. 20 – max. 30 personen
  • Vorm: On-site workshop
  • Taal: NL/FR


Wil je meer informatie of wil je deze teambuiding aanvragen?

Contacteer ons Bekijk ons volledige B2B-aanbod