Samen maken we van onze planeet een GoodPlanet.

Met jouw steun kunnen we nóg meer mensen inspireren en overtuigen om duurzaam te leven.

Waarom heeft GoodPlanet giften nodig?
Slechts 5% van de werkingsmiddelen van onze organisatie* worden structureel ondersteund door de regionale overheden. We zijn dus sterk afhankelijk van giften, projectsubsidies en duurzame samenwerkingen met onze partnerbedrijven. Om continuïteit binnen onze projecten te garanderen en om extra in te kunnen zetten op belangrijke maatschappelijke uitdagingen, hebben we jouw financiële steun nodig.
Je kan eenmalig een gift doen of maandelijks.

Fiscaal attest en belastingvermindering
Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar en geven recht op een belastingvermindering van 45% van het totaal van de gift. GoodPlanet bezorgt je daarvoor een fiscaal attest. Alle giften die onze vzw in één kalenderjaar van jou ontvangt, tellen we samen.
Voor de verwerking van je gift en de aanmaak van het fiscaal attest, vragen we je ook je adres- en contactgegevens in te geven.

*GoodPlanet is een Vereniging Zonder Winstoogmerk

  • EENMALIGE GIFT
  • MAANDELIJKSE GIFT
  • OVERSCHRIJVING
  • PAYCONIQ

Mijn gift


Mijn gegevens

Online enkel mogelijk met kredietkaart. Je kan je maandelijkse gift op ieder moment wijzigen of stopzetten.
Doe je liever een maandelijkse gift via overschrijving? Geef dan een doorlopende betaalopdracht in via je eigen bankrekening.

Ik schenk maandelijks


Mijn gegevens

Schrijf je financiële bijdrage over op
rek. nr. BE59 5230 8127 1426 van GoodPlanet Belgium,
met vermelding ‘Gift‘ + je naam, voornaam en e-mail.

Snel een gift overmaken? Scan eenvoudigweg de Payconiq QR-code hiernaast en doe een gift via de app van Payconiq by Bancontact.
Doneer je meer dan 40 euro met Payconiq by Bancontact en wil je een fiscaal attest? Bezorg ons je naam, voornaam, e-mail, datum en exact bedrag van de gift via hello@goodplanet.be.
Onze gecontroleerde jaarrekening wordt in alle transparantie gepubliceerd op donorinfo.be