Workshops

Ben je leerkracht?

We werken het liefst op maat, afhankelijk van de tijd die je wil en kan investeren. Contacteer ons met je vraag en we gaan samen op zoek naar een passende formule.

Prijzen
• halve dag: 180 Euro
• volledige dag: 350 Euro
+ verplaatsingskosten: maximum 40 Euro

Wat is mogelijk?

 • Alle activiteiten uit de tools kunnen professioneel begeleid worden door een medewerker van GoodPlanet.
 • We leerden omgaan met andere culturen, maar je beseft dat we ondanks dat toch zeer sterk op mekaar gelijken.
  Celina uit 3Lat, Ursulinen Mechelen
  Kant-en-klare workshops, getest en goedgekeurd door de deelnemers van het pilootproject: 2 halve dagen (bij voorkeur op éénzelfde dag) uitwisseling met een andere klas naar keuze. GoodPlanet helpt je graag zoeken naar een twin.
 • Met een coach van GoodPlanet stel je een traject samen op maat van jouw klas en school.Geen leerkracht?

GoodPlanet begeleidt ook workshops voor volwassenen in bedrijven of verenigingen. Bovendien stimuleren we uitwisselingen tussen verschillende organisaties. Een (rustige) teambuilding voor je medewerkers? Een gezellige activiteit die de leden van jouw vereniging dichter bij elkaar brengt? Contacteer ons en we gaan samen op zoek naar de best passende formule.

Prijzen op aanvraag

Wat is mogelijk?

 • Een GoodPlanet-coach begeleidt de activiteiten zoals beschreven in de tools. Drie mogelijke formules:
  'light': 1,5 uur
  'medium': 3 uur (halve dag)
  'pro': 5 uur (hele dag)
 • Een diversiteitsproject waarmee je jouw bedrijf op een positieve manier in de kijker zet? We zetten onze ervaring en expertise graag in om dit samen met jou vorm te geven. Dit kan GoodPlanet onder andere bieden:
  Een kort filmpje als resultaat van de uitwisseling, met jouw medewerkers in de hoofdrol: wat verbindt hen? We zoeken naar bruggen en naar connecties.
  Foto-expo in je bedrijf rond samen-leven in diversiteit.
  Workshops voor je team.
  Een intern traject uitwerken rond het thema samen-leven en diversiteit.
 • Is je bedrijf tweetalig Frans-Nederlands? GoodPlanet heeft zowel Franstalige als Nederlandstalige coaches die vertrouwd zijn met de workshops.3 redenen om zelf een uitwisseling te organiseren rond het thema 'samen-leven'

- 1 -

Je brengt mensen met elkaar in dialoog en geeft hen een kanaal om hun unieke verhaal te vertellen. Door te praten over thema's die ons verbinden, ontdekken we dat we vaak dezelfde universele waarden delen. We ontdekken de mens in elkaar.

- 2 -

Je pakt onverschilligheid en onbegrip op school, in je vereniging of op de werkvloer aan. Door vooroordelen tegenover elkaar om te buigen naar wederzijds begrip, breek je een lans voor solidariteit en wederzijds respect.

- 3 -

Door met je school of organisatie mee te bouwen aan een duurzame solidaire samen-leving geef je je directe omgeving een positieve impuls en een duidelijk signaal.