Teambuildings

GoodPlanet organiseert teambuildings rond verschillende duurzaamheidsthema’s (natuur, voeding…). Samen bedenken én realiseren we concrete acties, die stimuleren om je gewoontes te veranderen en je op weg zetten naar een duurzamere werking of levensstijl.

Teambuildings kunnen doorgaan op eigen locatie of een locatie van een van onze partners:

Domaine de Graux :
duurzame voeding, natuur en welzijn

Wist je dat het eten op je bord meer impact heeft op het klimaat dan de wagen waarmee je rijdt? Door het aannemen van duurzame eetgewoonten kunnen we tot 70-80% van de uitstoot van broeikasgassen en het landgebruik en 50% van het waterverbruik verminderen. Wil je weten hoe je dit kunt veranderen? Kom het ontdekken op Domaine de Graux in Doornik.

Lees verder

Stormkop : 
Zero waste challenge

Steeds meer plastic stapelt zich op in rivieren, zeeën en oceanen. Kom met je team de oevers van de Schelde opruimen en maak van het afval een kunstwerk. En hoe kan jij plastic vervuiling helpen voorkomen? Ontdek het in het atelier zero waste challenge op Stormkop in Antwerpen.

Lees verder

Domein van de Grotten van Han: 
Avontuur, biodiversiteit en natuur

Misschien ging je als kind ooit wel op schooluitstap naar de Grotten van Han? En herinner je je het natuurschoon, het mysterie of de wilde dieren? De grotten bestaan nog steeds, vooral als plaats waar natuurbehoud centraal staat.

Lees verderWorkshops

Weten jouw medewerkers, klanten of doelgroep(en) al wat je doet op vlak van duurzaam ondernemen? Samen bepalen we de juiste aanpak om hen hiermee kennis te laten maken. Van een workshop of quiz ter verrijking van je teamvergadering tot een tentoonstelling van Yann Arthus-Bertrand (onze erevoorzitter) in je inkomhal.

Bekijk hier onze catalogusHeb je interesse in een van deze voorstellen? Of stel je liever een aanbod op maat van jouw bedrijf samen?

Contacteer ons Bekijk het volledige aanbod Sustainable Solutions