Loop samen met ons de 20 km door Brussel

Maak je sportieve inspanning extra zinvol door je aan te sluiten bij ons GoodTeam. Laat je (trainings)kilometers sponsoren en zet zo mee je schouders onder een duurzame samenleving.

De voordelen voor jou op een rijtje

  • Wij brengen je inschrijving in orde en halen je rugnummer op. Zo kan jij je¬†helemaal toeleggen op je traing.
  • Je krijgt een mooi en aangenaam sport T-shirt met ons logo erop om GoodPlanet de dag zelf te vertegenwoordigen.
  • We wachten je aan de aankomst op met een verfrissend drankje en een gezonde snack.
  • Iedereen die jou voor minstens 40 euro sponsort ten voordele van GoodPlanet kan 45% van haar/zijn gift terugkrijgen via de belastingen.

Dankzij de giften die jij verzamelt, kan GoodPlanet haar impact in de samenleving vergroten

Nu al inspireren en motiveren we jaarlijks 500.000 kinderen, jongeren en volwassenen om zich opnieuw verbonden te voelen met de natuur in hun omgeving, om duurzame voeding op het menu te zetten, om even goed of zelfs beter te leven met minder afval, om rationeel om te springen met water en energie, om te kiezen voor een zachtere mobiliteit, om samen te leven met begrip voor elkaar.

60 medewerkers en tientallen vrijwilligers uit alle hoeken van het land zetten hiervoor dagelijks hun knowhow en passie op het vlak van duurzame ontwikkeling in.

De giften die jij voor GoodPlanet verzamelt, geven ons de kans om ook als organisatie duurzaam te groeien. Om nog meer mensen enthousiast te maken om actie te ondernemen voor een duurzame samenleving.

Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
Volg ons op Facebook voor een dagelijkse dosis GoodNews.