Loop samen met ons de 20 km door Brussel

Maak je sportieve inspanning extra zinvol door je op zondag 19 mei aan te sluiten bij ons GoodTeam. Laat je (trainings)kilometers sponsoren en zet zo mee je schouders onder een duurzame samenleving.

De voordelen voor jou op een rijtje

  • We brengen je inschrijving in orde en halen je rugnummer op. Zo kan jij je helemaal toeleggen op je traing.
  • Een sportcoach begeleidt je bij deze sportieve uitdaging via onze privé Facebookgroep. Word lid en krijg tips & tricks om jouw training naar een hoger niveau te tillen.
  • Je krijgt een mooi en aangenaam sport T-shirt met ons logo erop om GoodPlanet de dag zelf te vertegenwoordigen.
  • We wachten je aan de aankomst op met een verfrissend drankje en een gezonde snack. Ons team kinesisten staat klaar om jou in de watten te leggen met een deugddoende massage.
  • In het sponsordossier ontdek je hoe je jouw buurvrouw, huisgenoot of collega in geen tijd overtuigt om jou te sponsoren en zo GoodPlanet te steunen.
  • Zeiden we al dat we een enthousiast topteam hebben van medewerkers en GoodFriends die sowieso deelnemen? Ze kijken ernaar uit jou te ontmoeten.

Run for a GoodPlanet in 1-2-3 stappen


1. Meld je voor 15 april aan
via dit online formulier.

2. Betaal voor 15 april de inschrijvingskosten door 30 euro over te schrijven op rekeningnummer BE41 5230 8017 3710 van GoodPlanet Belgium. Gebruik hiervoor de mededeling ’20 km – inschrijving (jouw voornaam + naam)’. Je bent pas ingeschreven van zodra we jouw betaling ontvangen hebben.

Waarom 30 euro? De deelnamekost vastgelegd door de organisatie van de 20km door Brussel is 25 euro. We vragen een bijdrage van 5 euro voor je T-shirt.

3. Verzamel giften. We moedigen je aan om minstens 50 euro sponsoring bij elkaar te sprokkelen. Hoe je dat aanpakt? We delen onze geheimen van zodra je je inschrijft.

Goed om weten: voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest. Zo kan je 45% van jouw gift terugkrijgen via de belastingen. Wanneer jouw buurvrouw, collega, broer of vriendin jou dus voor 40 euro of meer sponsort, is het voor haar/hem interessanter om de gift rechtstreeks aan GoodPlanet over te maken via overschrijving. Giften die we via een derde persoon, Facebook of Paypal ontvangen, geven geen recht op een fiscaal attest.

Dankzij de giften die jij verzamelt, kan GoodPlanet haar impact in de samenleving vergroten

Nu al inspireren en motiveren we jaarlijks 500.000 kinderen, jongeren en volwassenen om zich opnieuw verbonden te voelen met de natuur in hun omgeving, om duurzame voeding op het menu te zetten, om even goed of zelfs beter te leven met minder afval, om rationeel om te springen met water en energie, om te kiezen voor een zachtere mobiliteit, om samen te leven met begrip voor elkaar.

80 medewerkers en tientallen vrijwilligers uit alle hoeken van het land zetten hiervoor dagelijks hun knowhow en passie op het vlak van duurzame ontwikkeling in.

De giften die jij voor GoodPlanet verzamelt, geven ons de kans om ook als organisatie duurzaam te groeien. Om nog meer mensen enthousiast te maken om actie te ondernemen voor een duurzame samenleving.

Is lopen bij nader inzien toch niet echt jouw ding, maar wil je GoodPlanet wel financieel steunen? Dat kan uiteraard. Hier ontdek je hoe je een gift overmaakt.

Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
Volg GoodPlanet op Facebook en Instagram voor een dagelijkse dosis GoodNews.