Goed op weg in het Brussels openbaar vervoer

Weten je leerlingen wat ‘duurzame mobiliteit’ betekent? Hoe goed kennen en gebruiken ze het Brussels openbaar vervoer? Samen met de MIVB bieden we twee workshops aan: MobX Adventure voor de derde graad lager onderwijs en MobXperience voor het secundair onderwijs.

 

MobX Adventure

De campagne MobX Adventure begint aan een nieuwe editie 2019-2020!

Via verschillende activiteiten (raadsels, wetenschappelijke experimenten, uitdagingen, …) worden jouw leerlingen uitgedaagd na te denken over verschillende thema’s, zoals duurzame en verantwoorde mobiliteit in de stad of veiligheid en hoffelijkheid in het openbaar vervoer in Brussel.

Deze workshops zijn volledig gratis en staan open voor klassen van het 5de en 6de leerjaar. De reeks bestaat uit 3 animaties, die kunnen worden ingepland tussen november 2019 en mei 2020 (elke animatie duurt ongeveer 3 x 50 minuten).

Schrijf je klas in

De inschrijvingen worden afgesloten op 27 september 2019).

Contactpersoon:Kim Theys | Project manager | +32 (0)473 13 21 91 | k.theys@goodplanet.be

MobXperience

60:00, 59:59, 59:58, 59:57, … De deuren van de bus sluiten zich achter de leerlingen en de klok begint terug te tellen: de workshop MobXperience begint.

Tijdens deze interactieve workshop van een hele dag zitten je leerlingen niet stil. Op het programma: ontsnappen uit een escape room, een kortfilm maken,…
De workshop is gratis voor leerlingen van het secundair onderwijs in Brussel.

Enkele sfeerbeelden van de workshop MobXperience.

Meer weten? Hier vind je meer informatie.

Schrijf je klas in

Contactpersoon: Kim Theys | Project manager | +32 (0)473 13 21 91 | k.theys@goodplanet.be

In samenwerking met de MIVB.