Wist je dat de digitale sector verantwoordelijk is voor 4% van de CO-uitstoot wereldwijd? Dat is vergelijkbaar met die van de luchtvaart. Als bedrijf maak je dus een verschil door eenvoudige IT-oplossingen te implementeren.

Toon je werknemers hoe je met goede gewoontes in je werk- en privéleven een positieve impact hebt op het milieu dankzij dit traject rond duurzame digitalisering. Zo zetten we samen met de medewerkers concrete acties op, wisselen we onze gedachten uit tijdens een verrijkend debat en doen we activiteiten om duurzaam digitaal leuk te maken!

Gewoontes veranderen vraagt tijd: tijd om het te begrijpen, tijd om de eerste stappen te zetten op de werkvloer, tijd om de voordelen ervan te ontdekken en toe te passen op lange termijn. Daarom is ‘Duurzaam digitaal’ een traject van 4 workshops.

Tijdens de eerste workshop maken we de deelnemers bewust van het huidige digitale landschap in een leuke, ontspannen sfeer. De tweede workshop toont wat er achter digitale technologie schuilgaat en dat die niet zo ‘gedematerialiseerd’ is als we denken. De derde duikt wat meer de diepte in. Tijdens de laatste workshop gaan we over tot actie om de verandering op lange termijn in de organisatie te verankeren.

Dit traject zorgt ervoor dat je medewerkers zich bewust zijn van hun milieu-impact als het gaat over duurzame digitalisering en zich klaar voelen om in te staan voor verandering.

Praktisch
  • Locatie: in jouw bedrijf
  • Type activiteit: traject met 4 workshops (aanpasbaar op maat van de noden en wensen)
  • Duur: 1 tot 3 uur
  • Aantal deelnemers: 20 tot 100 personen
  • Vorm: voornamelijk on-site workshop
  • Taal: NL/EN/FR

Bekijk hier onze catalogus

Wil je meer informatie of wil je deze workshop aanvragen?

Contacteer ons Bekijk ons volledige B2B-aanbod