Teambuilding: avontuur, biodiversiteit en natuur

Misschien ging je als kind ooit wel op schooluitstap naar de Grotten van Han? En herinner je je het natuurschoon, het mysterie of de wilde dieren? De grotten bestaan nog steeds, vooral als plaats waar natuurbehoud centraal staat.

Samen met je team een dagje de natuur in: heerlijk! Ervaar de rust op deze unieke plek en beleef samen een inspirerende dag met educatieve activiteiten in de natuur.
Samen denken we na hoe we de biodiversiteit in ons dagelijks leven kunnen beschermen.
De Grotten van Han zijn nog altijd één van de mooiste van Europa. (Her)ontdek ze en ontmoet vele diersoorten die in onze regio’s leven in het hart van een beschermde stuk natuur.

Hoe ziet een teambuilding op het Domein van de Grotten van Han eruit?
  • Jullie vertrekken te voet voor een ochtendwandeling met de Ranger/ Storyteller om onze unieke fauna en flora te ontdekken aan de hand van verhalen, legenden, anekdotes, … en het belang van ons ecosysteem en onze biodiversiteit.
  • Samen lunchen in een unieke omgeving.
  • Vertrek naar de Boomtenten voor een Bushcraft-workshop: Leer hoe je moet overleven in een bos en hoe je elementen van de natuur moet gebruiken (bv. vuur maken, water filteren, een schuilplaats maken, …).
  • Sluit de dag af met een aperitief in de bomen om nog een laatste prachtig uitzicht op het park te hebben.
  • Optioneel voor teams die graag inhoudelijk willen verdiepen: duurzame gewoontes-workshop. Ontdek de mogelijkheden om de biodiversiteit in je omgeving te behouden en te bevorderen en bespreek de acties die je individueel of met je team wilt ondernemen, bijvoorbeeld door voedingsgewoonten aan te nemen die bijdragen aan het beschermen van de natuur.De volledige beschrijving van al onze workshops vind je in de online catalogus.

Bekijk hier onze catalogus

Wil je meer informatie of wil je deze teambuilding aanvragen?

Contacteer ons Bekijk het volledige aanbod van Sustainable Solutions


Foto bovenaan de pagina: Wikimedia