Teambuilding duurzame voeding, natuur en welzijn

Wist je dat het eten op je bord meer impact heeft op het klimaat dan de wagen waarmee je rijdt? Door het aannemen van duurzame eetgewoonten kunnen we tot 70-80% van de uitstoot van broeikasgassen en het landgebruik en 50% van het waterverbruik verminderen. Wil je weten hoe je dit kunt veranderen? Kom het ontdekken op Domaine de Graux in Doornik.

Domaine de Graux is meer dan een ecoboerderij. Het domein biedt een inspirerende ontmoetingsplaats in een natuurlijke omgeving. Duurzame voedselproductie en lokale, biologische catering staan centraal.

Hoe ziet een teamdag op de ecoboerderij eruit?

  • Begin de dag met een mindfulness-sessie in de natuur. Even het hoofd leegmaken en ruimte creëren voor nieuwe input.
  • Liever meteen een introductiesessie over duurzame voeding, landbouw en gezondheid, en hoe deze samenhangen met klimaatverandering en biodiversiteit? Dat kan ook.
  • Samen bereiden jullie de duurzame lunch en leren al doende meer over lokale en seizoensgebonden producten. Of toch liever aan tafel schuiven? Dat kan ook, uiteraard met producten van de boerderij.
  • Na de lunch laden jullie je samen op voor de namiddag met een korte groepsrelaxatie.
  • Daarna kunnen jullie kiezen:
    • Een begeleide rondleiding op de ecoboerderij.
    • Een permacultuur-werksessie: Verdiep je in de wereld van de agro-ecologie en maak je handen vuil in de moestuin.
  • Sluit de dag af met een coaching over technieken voor gedragsverandering en bespreek welke duurzame impact je voor ogen hebt binnen je onderneming. De ecologisch gerenoveerde boerderijgebouwen en VIP-zalen bieden de ideale setting voor dit overleg.

De volledige beschrijving van al onze workshops vind je in de online catalogus.

Bekijk hier onze catalogus

Wil je meer informatie of wil je deze teambuilding aanvragen?

Contacteer ons Bekijk het volledige aanbod van Sustainable Solutions