Klimaatverandering, vervuiling, files, gebrek aan groen, afval… Hoe maak je het stadsleven duurzaam en aangenaam voor iedereen? Ga samen met je team de uitdaging aan om te bouwen aan de stad van de toekomst!

Uitgerust met een digitale armband word je begeleid door een duurzaamheidscoach van GoodPlanet. Zo fiets je door de stad en ervaar je mobiliteit in het heden én in de toekomst, plant je groenten in de moestuin, verduurzaam je de buurt, creëer je groene ruimten en ontdek je samen een duurzaam stadsleven. Krijg een andere kijk op de stad en laat je inspireren om zelf actie te ondernemen. Met je gezin thuis of op het werk met je collega’s.

Deze teambuilding van anderhalf uur kan uitgebreid worden met andere duurzame activiteiten op de site van Tour & Taxis, zoals met een bezoek aan Permafungi, dat koffiedik gebruikt als afval om paddenstoelen te kweken. Of een rondleiding bij Aquaponics, een innovatief concept dat viskweek combineert met het kweken van planten die hun voedingsstoffen uit water halen.

Of sluit de teambuilding gezellig af bij Brasserie de la Senne, een lokale en duurzame brouwerij in de buurt van BELEXPO .

Praktisch


Wil je meer informatie of wil je deze workshop aanvragen?

Contacteer ons Bekijk ons volledige B2B-aanbod