De warmste week

Een duurzame, warme samenleving. Daarvoor geven de medewerkers van GoodPlanet zich elke dag 100%. Want wij geloven dat iedereen, met een klein of groot gebaar, een wereld van verschil kan maken.

Maak jij het verschil voor ons?

Waarom GoodPlanet jouw steun nodig heeft

Slechts 5% van onze werking wordt structureel ondersteund door de regionale overheden. GoodPlanet is dus sterk afhankelijk van projectsubsidies, duurzame samenwerkingen met onze partnerbedrijven en giften. Om continuïteit binnen onze projecten te garanderen en om extra in te kunnen zetten op belangrijke maatschappelijke uitdagingen, hebben we jouw financiële steun nodig.

GoodPlanet steunen, dat is investeren in een duurzame samenleving.

Wat we met jouw centen doen

GoodPlanet investeert jouw gift in kleine en grote projecten rond duurzaam samenleven.

We maken speelplaatsen groener en gezelliger. We brengen jong en oud samen in generatietuinen. We springen in rivieren om aandacht te vragen voor proper water. We planten zaadjes voor schoolmoestuinen. We dagen leerlingen uit om vaker het openbaar vervoer of de fiets te gebruiken. We brengen iedereen op school rond de tafel voor een gezond en duurzaam voedingsbeleid. We zetten bijenhelden voor de lens en vertellen hun verhalen via fototentoonstellingen. We helpen educatieve teams bij het opstellen van schoolvervoerplannen voor een propere en veilige schoolomgeving.

Meer van dat? Ontdek al onze projecten.

Organiseer een warme actie voor GoodPlanet

Of bedenk zelf een actie die bij jou past om giften te verzamelen voor GoodPlanet.

Wat je ook doet, laat het ons vooral weten via warmsteweek@goodplanet.be