Loop de 20km door Brussel voor GoodPlanet

Een sportieve uitdaging aangaan en tegelijkertijd je engageren voor een duurzame samenleving? Kom bij ons #Run4aGoodPlanet-team! 
Ik wil lopen voor het goede doel
Waarom voor GoodPlanet lopen?

De giften die jij verzamelt door je te laten sponsoren, geven ons de kans om duurzaam te groeien als organisatie. Om in te zetten op belangrijke maatschappelijke uitdagingen, zoals klimaatactie, verbondenheid tussen mens en natuur of gezonde lucht in de schoolomgeving. Met jouw steun kunnen we nog meer mensen overtuigen om samen van onze planeet een 'GoodPlanet' te maken.
De voordelen voor jou op een rij: 

✔ Een eenvoudige inschrijving
✔ Een sport T-shirt van GoodPlanet
✔ Tips & tricks van onze sportcoach via de Facebookgroep 
✔ Een gezond drankje en hapje bij aankomst
✔ Een sponsordossier om jou te helpen bij het verzamelen van giften
✔ Een enthousiast topteam!
3-2-1... Run for a GoodPlanet!
 
1. Schrijf je in voor 15 april via dit formulier

2. Schrijf de inschrijvingskost van € 30* over voor 15 april op rekeningnummer BE41 5230 8017 3710 van GoodPlanet Belgium. Gebruik hiervoor de mededeling ’20 km – inschrijving (jouw voornaam + naam)’. Je bent pas ingeschreven van zodra we jouw betaling ontvangen hebben. 

* € 25 inschrijvingskost + € 5 T-shirt

3. Verzamel giften voor 19 mei. We moedigen je aan om minstens 50 euro sponsoring bij elkaar te sprokkelen. Hoe je dat aanpakt? We delen onze geheimen van zodra je je inschrijft.
Toon je engagement via ons Facebook-evenement en nodig je vrienden en kennissen uit om jou te vergezellen.
 
Ik schrijf me nu in

GoodPlanet goes Graspop

GoodPlanet zoekt vrijwilligers voor Graspop. Tijdens je shift zet je al je charmes in om de kampeerders aan te sporen hun afval in de juiste zak te droppen. Na je shift geniet je gratis van alle optredens. Je krijgt drank- en maaltijdbonnen en overnacht op de medewerkerscamping. Meld je nu aan om er zeker bij te zijn. 

Ik meld me aan als vrijwilliger

Duurzame generaties: breng jij de stad in beweging?

Gezocht: Brusselse burgers die actie ondernemen voor het milieu
Ben je tussen 7 en 85 jaar en begaan met het milieu? Wil je het verschil maken en bewustwording creëren bij je klasgenoten, vrienden, of collega's? Leefmilieu Brussel zoekt 10 Brusselse ambassadeurs voor het project 'Duurzame generaties'.
In dit avontuur stappen?
Ik stel me kandidaat
GoodPlanet Belgium vzw - Edinburgstraat 26, 1050 Brussel - 02 893 08 08
We zijn elke werkdag bereikbaar van 9u tot 12u30 en 13u30 tot 17u.

Samen maken we van deze planeet een GoodPlanet
Met jouw steun kunnen we nóg meer mensen inspireren en overtuigen om duurzaam samen te leven. Voor giften vanaf 40 euro bezorgt GoodPlanet je een fiscaal attest.