GoodPlanet Belgiuminspireert jong en oud om een duurzame samenleving te realiseren, door positieve acties te ondernemen en expertise te delen. Jaarlijks bereiken onze 60 medewerkers zo meer dan 500.000 kinderen, jongeren en volwassenen over heel België.
Cera GoodWalk
De duurzame stadswandeling van Cera en GoodPlanet -
van 2 mei tot 30 september in Gent
Gent en haar burgers zijn pioniers op het vlak van duurzame stadsontwikkeling. Vernieuwende initiatieven schieten er als paddenstoelen uit de grond en gedijen er goed. Van de eerste fietsstraat ooit in ons land tot duizenden buren die elkaars auto's delen. Ook spullen en zelfs tuinen worden gretig gedeeld in Gent. Zo is er een stadstuintje dat je wakker schudt met kunst gemaakt met afval van voorbijgangers.
De wandelgids brengt je van de ene ontdekking naar de andere. Onderweg ga je op je eigen tempo op zoek naar antwoorden op de wedstrijdvragen. Je wandelt bovendien langs tal van culturele bezienswaardigheden. Even uitrusten? Vlij gezellig neer op een van de vele gevelbankjes. Voor een gezond hapje of sapje kan je onder andere terecht in een eetbar waar gekookt wordt met seizoensgebonden ingrediƫnten die men elders niet meer kon verkopen.

Zo doe je de Cera GoodWalk:
  1. Trek naar Gent op een dag naar keuze tussen 2 mei en 30 september 2018.
  2. Koop een wandelgids (met voordeelbonnen) voor 3 euro in de Stadswinkel van Gent.
  3. Wandel de route van 6 km op je eigen tempo en beantwoord onderweg de wedstrijdvragen.
  4. Vul voor 30 september het online wedstrijdformulier in.
  5. Wacht in spanning af of jij de hoofdprijs wegkaapt: een treinreis voor twee personen naar Londen met Eurostar.
Meer info binnenkort op deze website.