GoodPlanet Belgiuminspireert jong en oud om een duurzame samenleving te realiseren, door positieve acties te ondernemen en expertise te delen. Jaarlijks bereiken onze 60 medewerkers zo meer dan 500.000 kinderen, jongeren en volwassenen over heel België.
GoodFriends
Goed doen. Voor de planeet, voor elkaar.
Onze GoodFriends doen het.
GoodFriends genieten van al wat de natuur en het leven te bieden heeft, zonder het evenwicht uit het oog te verliezen. Ze zijn ambassadeurs van de schoonheid van onze planeet en haar bewoners.
Met kleine, eenvoudige gebaren maken ze allemaal samen elke dag een wereld van verschil.

Ze laten zien dat goed leven met respect en begrip voor elkaar best mogelijk is. En ze nodigen jou uit om samen van deze planeet een 'GoodPlanet' te maken. GoodFriends van GoodPlanet genieten van deze voordelen:
 • Als we jou ergens gelukkig mee kunnen maken, dan doen we dat. Via onze nieuwsbrief weet jij het als eerste als we tickets of boeken weggeven. Bijvoorbeeld bij de nieuwste film van onze erevoorzitter Yann Arthus-Bertrand.
 • Jouw engagement inspireert anderen via onze communicatie en activiteiten. We zetten onze GoodFriends regelmatig in de kijker op onze Facebookpagina, op onze website, in onze nieuwsbrief en via activiteiten in scholen.
 • Roos Van Acker:
  “Paddenstoelen? Die kweek ik gewoon zelf thuis. Plezant en lekker!”

 • Yann Arthus-Bertrand:
  “Doen maakt gelukkig!”

 • Ellen De Bock:
  “Keukenafval? Daarmee maak ik de beste compost.”

 • Philippe Soreil:
  “Achteraan m'n tuin onderhoud ik met zorg een hoekje biodiversiteit.”

 • Julie Godart: “Boodschappen doen met de fiets, zo draag ik mijn steentje bij aan een duurzame en leefbare stad.”

 • Luc Verleije:
  “Zwart, met melk of suiker? Ik drink mijn koffie liefst bio en fairtrade.”

 • Bert Poffé: “Als ontdekkingsreiziger sta ik vaak oog in oog met de schoonheid van onze planeet. Ervaringen die mij inspireren om ook anderen te overtuigen GoodFriend te worden. ”

Word GoodFriend Samen maken we van onze planeet een GoodPlanet!
Krachtens artikel 9 van de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van het privéleven, informeren wij u dat uw gegevens opgenomen worden in een computerbestand. GoodPlanet Belgium is de exclusieve eigenaar van dit bestand. Dit betekent dat deze informatie nooit aan derden zal worden doorgegeven. U kunt deze informatie op ieder moment inkijken en indien nodig veranderen of annuleren.